Equestriancrew

Iris, Savannah, Erica & Laura

Globen Horse Show flyttar

Publicerad 2012-03-21 22:09:40 i Iris - Hästar,

Vinterns stora hästfest, Stockholm International Horse Show, har under tjugo år arrangerats i Ericsson Globe och vuxit rejält, både vad gäller innehåll och publik, och har helt enkelt vuxit ur lokalerna i Ericsson Globe.

2014 flyttar evenemanget under det nya namnet Sweden International Horse Show till Swedbank Arena i Solna.
Svenska Ridsportförbundet har under en längre tid gjort en grundlig jämförelse mellan nya Stockholmsarenan och Swedbank Arena i Solna. Jämförelsen har utfallit till klar fördel för Solna-arenan.
Stockholm International Horse Show kommer självklart att vara kvar i Ericsson Globe under nuvarande avtalstid och samarbetet avslutas med en av de mest prestigefyllda ridsporttävlingar som arrangerats i Sverige, hoppningens Top Ten Final 2013.


Så står det på Ridsportförbundets hemsida, och alltså år 2014 är inte Globen Horse Show, Globen Horse Show längre, utan det kommer som sagt bli Sweden International Horse Show. Jag tror att detta kommer vara en posetiv förändring, då häsfesten kommer bli större och exlusivare! Men vi har ju även 2 år kvar i Ericsson Globe, och man kan redan boka biljetter.
Men en fråga till alla er läsare då, Vad tycker ni om denna förändring? Bra/Dåligt?

Resten av artikeln från SvRF hittar ni här!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela