Equestriancrew

Iris, Savannah, Erica & Laura

Godnatt bloggen

Publicerad 2012-07-29 23:59:09 i Erica - Vardag,

Va ute med Andreas och Melissa som jag sa tidigare, efter att vi luffade på gården gick vi hem till Andreas och kollade på Ghost Whisperer sen åkte vi hem och kollade på "En prinsessas dagbok 1" så himla bra!! Nu ligger vi i sängen och har tjejsnack till max. Godnatt på er! :*

Hemma

Publicerad 2012-07-28 15:44:03 i Erica - Hästar,

Hemma från Uppsala nu och det gick verkligen super bra idag, allt jag var ute efter satt på plats. Så slutade rätt så fort, ville inte förstöra något när det gick så bra!
.
Mina mål idag var att sakta av från galopp utan att hon ska släng trava och köra upp huvudet i båda varven. Sen också att hon skulle skritta i en samlad skritt utan att hon taktar och allt gick som sagt igenom! Är så himla nöjd över fina och duktiga Nova!
.
Dessutom så hoppade vi 110 centimeter i onsdags, hon går verkligen bara bättre och bättre för varje ridpass som jag rider och det är verkligen kul! Ps. Fråga mig inte om andra bilden tyckte den bara var cool, lite över redigerad sådär hehee

Uppsala

Publicerad 2012-07-28 09:45:35 i Erica - Vardag,

Så är vi påväg till Uppsala ännu en gång, ska rida Nova som vanligt så får vi se om vi har vädret med oss så vi kan rida ute, som det ser ut nu så ser det ganska ljust ut! Skriver mera senare /erica

Göteborg

Publicerad 2012-07-20 10:00:35 i Erica - Vardag,

Nu är allt packat och klart, inom 3 timmar åker jag till Göteborg med familjen och Michelle. Ska bli så himla skönt att komma ifrån Stockholm lite grann. Kommer hem på Måndag vilket Savannah också gör! Får hoppas att hon bloggar lite då! Men nu ska jag föna håret innan jag åker tillsammans med pappa och mormor och hämtar bilen vi hyrt. Puss och kram! Ps. Bilden är hur gammal som helst men där är mina bröder + pappa, vet att bilden är skum men inga av dem ser ut sådär längre så ;)

natt inlägg

Publicerad 2012-07-18 02:11:00 i Erica - Vardag,

Sitter hemma hos min kompis Amanda, vi kan inte sova så jag tänkte att jag kunde slänga in ett kort och ointressant inlägg haha!

Imorgon är det hoppning på Nova igen och nu har Kjell (ägaren) hämtat ett par allround sadlar så vi slipper att hoppa i dressyr sadlar haha! Mamma tar kanske med sig kameran så kanske får ni lite bilder, obs kanske!

Finns inte så mycket mer att säga, slänger upp lite inlägg då och då när jag har tid och känner för det helt enkelt! Godnatt på er eller ska jag säga godmorgon? ;)

Hoppning på Nova

Publicerad 2012-07-15 00:42:00 i Erica - Vardag,

Hoppade Nova idag, en riktig liten springer haha. Ska hoppa henne på onsdag också. Kanske skriver ett detaljerat inlägg någon dag. Ha ett bra sommarlov hörrni!

Lite bilder från Uppsala

Publicerad 2012-07-10 19:55:38 i Erica - Hästar,

Här har ni lite bilder på mig och Nova för några dagar sen!
 
 
Nova är ett ungsto på 6 år som håller på att "ridas in" eller mera att lära henne "vett och etikett" då hon inte riktigt har respekt för ryttaren som sitter på henne och har väääldigt bråttom hela tiden. Rider henne för att hjälpa Kjell (snubben jag rider för och som även äger hästarna) att bygga upp muskler och som sagt lära henne lite vett. Det är inte så många som rider henne då hon är rätt så svår, med svår menar jag inte att hon är svår att få henne att kröka på nacken, Nova är som född på tygeln och går där bara man tar tygeln, dessutom är hon så pass känslig i munnen så man kan inte ta hur mycket som helst i munnen. Men man måste få henne att rida fram i stödet och jobba där, hon är rätt så fin i traven och skritten men i galoppen har hon svårt, hon orkar liksom inte att bära upp sig själv och rida en samlad galopp, så galoppen blir lite flängig och så kan hon dessutom inte galoppskänkeln i fattningen. Och som nästan alla andra ston så är hon en riktig liten bitterfitta om jag får säga det själv haha ;)
 
Det är lite att jobba med men under de här 3 senaste gångerna jag ridit henne så har jag kännt framgång, så det är bara att fortsätta. Vad tycker ni om Nova? Visst är hon inte riktigt fin? 

Ligger lågt

Publicerad 2012-07-09 19:44:07 i Erica - Vardag,

Som ni märker så ligger vi lågt just nu, det är bara jag som är i Stockholm just nu och har tillgång till internet, men det känns inte som någon stor idé att blogga när det bara är jag som kan liksom.. Sen är jag ganska upptagen med mitt liv just nu. Massor som händer mm. Får se hur jag gör.. Hörs kanske senare då! Kramar erica <3

Gästbloggning

Publicerad 2012-07-07 00:35:20 i Equestriancrew,

Hej på er alla bloggläsare!
 
Idag har faktiskt jag fått chansen att gästblogga på denna fina blogg! Mitt namn är Fillan (Felicia) Och i höst blir jag 16 år, och alltså är det dags för gymnasiet till hösten, där jag har valt en linje som gör att jag får mer tid till det jag älskar, nämligen HÄSTARNA. Har tidigare ridit olika ponnyer och även ett antal andra hästar innan jag för 5 månader sedan fick min första alldeles egna hopphäst, Riva. Kanske inte det mest passande namnet till en hopphäst, men hon är inte direkt någon som river, snarare tvärt om!
 
Riva är ett 12 årigt lettiskt/danskt halvblods sto från Lettland, tidigare har hon gått 130 med bra resultat, och det var också en liten del av varför vi köpte henne, jag ville ha en läromästare men som senare även kunde ge mig ännu mer! Riva var den första hästen jag kollade på och vi fastnade direkt! Idag är jag helt fast och ångrar inte en endaste minut av våran tid tillsammans, jag älskar henne!!
Jag har också fått den fina chansen till att rida och utbilda en treåring samt visa henne på treårstestet, men hon ska bara om någon vecka åka hem till sig igen. Men att se utvecklingen på bara några månader har varit riktigt kul, särskillt när man själv har gjort jobbet!
 
På min blogg får ni följa min och Rivas satsning mot toppen! I helgen gjorde jag min 110 debut på riva vilket slutade på en andra plats,
men det tar inte slut där, drömmen är att kunna rida SM om två år. Men för att ni ska kunna veta hur det går för oss måste ni ju följa mig, så kika in på bloggen och få trevliga lässtunder och en okej updatering! www.fillanhoglund.blogg.se
 

FÖRLÅT

Publicerad 2012-07-05 10:03:11 i Equestriancrew,

Jag vet inte om jag ska fortsätta att gästblogga här, men jag har märkt att det är riktigt dött här så jag tycker att varför inte underhålla er lite. Jag åker på ridläger om 3 dagar! Så himla lycklig! Kan berätta om igår kväll. Jag hängde med mina bästa vänner vid Dammsjön. Vi hade det otroligt kul och Marcus svängde förbi strax efter nio halv tio. Vi satt där och prata om allt. Sedan drog vi oss hem vid halv tolv. Eftersom jag var den ända som skulle ta tåget så var Marcus snäll att skjusa mig på hans moppe till stationen. Kvällen var jätte lyckad, idag så ska vi tälta hade vi tänkt. Vi får se hur vädret blir bara! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela