Equestriancrew

Iris, Savannah, Erica & Laura

Iris H Forsberg

Publicerad 2011-10-19 21:48:52 i Iris - Övrigt,

Jag heter Iris Forsberg, fast med flera mellannamn och efternamn. Jag är född 98, alltså är jag 14 år. Jag bor på Södermalm i Stockholm i en lägenhet med mina föräldrar. Jag pluggar i en skola endast ca 5 minuter härifrån, beroende på om man springer eller segar sig. Där har jag gått enda sen 6-års och nu till högstadiet har jag börjat i en profilklass, nämligen Litteratur och Drama inriktning.

Jag rider på två ställen, Enskede Ridskola ungefär vid Globen, och Ekeby Ridsällskap i Västerhaninge.
På Enskede har jag ridit i lite mer än 7 år. Där har jag nog nästan bott i alla dessa år, och jag försöker verkligen tillbringa så mycket tid som möjligt där, eftersom det är ett så pass bra ställe, och jag har nästan alla mina underbara kompisar där. Jag har gått flera olika kurser och är nu med i Enskedes ungdomssektion, alltså är det vi som håller i alla olika aktiviteter för de mindre (och större) barnen. Jag har varit med i USEK i ungefär 2 år nu och det har varit super roligt!

Jag rider 2 gånger i veckan på Enskede, men rider även ett fåtal kurser och privatlektioner. Just för tillfället så rider jag på tisdagar kl 18.00 eller 18.45 (på ponny) och fredagar kl 17.00 (på stor häst) för Lillemor.  Har även börjat tävla lite smått i dressyr på ridskolan på lite olika hästar. Hoppning är inte min grej, och om det inte är en trygg häst jag hoppar så tycker jag inte att det är ett dugg roligt. Tyvärr... Men trots det var jag faktiskt med på maskeradhoppning på Enskede 2011, vilket var ganska roligt!

Och sen så rider jag ju somsagt på Ekeby i Västerhaninge också, och det är för att min medryttarhäst står där. Rioja, som hon heter är ett sto på 6 år, Svensk Ridponny. Hon är jätte gullig, och jag har ridit henne sedan sommaren 2011. Hon är ju ung och ett sto, så hon har ju humörsvängningar och är inne i trotsåldern just nu, samma sätt som när man blir tonåring. Så våra ridpass brukar se lite olika ut, men oftast är hon mysig och fin!

Annars, när jag inte rider, så är jag nog som en helt vanlig tonåring. Är med kompisar, har sleepovers med skräckfilmer, shopping med mycket mer...

Så på denna blogg kommer ni att få följa mitt och de andras liv, men jag gissar att det är mer en hästblogg än en 'vanlig'. Aja, det får vi vänta och se!
Om det är något som ni vill veta, eller så, så är det bara att fråga! Antingen här på bloggen, i en kommentar eller adda mig på facebook.Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela