Equestriancrew

Iris, Savannah, Erica & Laura

KM dressyr 22/4-12

Publicerad 2012-04-22 20:08:45 i Erica - Hästar,

När jag kom till stallet så satte jag och Vickan (som också skulle rida honom) igång och började knoppa honom. Var lite jobbig då de matade hästarna precis då så Zidane fick lite myror i brallan, haha. Vi bytte träns, schabrak mm. Sen var det bara att byta om och sen gå ut med lilla killen.
-
Vi red fram på uteridbanan så han var lite stissig. Blev lite "små rädd" för saker hela tiden, flyttade en massa i både skritt och trav, just för att få honom att inte vara så reaktion känslig för skänklarna, att han kunde "chilla" ner lite eller hur man ska säga. Gjorde ökningar och vissa blev någorlunda bra, dock brallade han iväg på några också. Försökte göra tempo växlingar så han var med på noterna. 
-
Väl inne på banan så blev han som vanligt spänd men ingenting med vad han brukar vara. Sen blev han nästan seg när vi hade börjat att rida programmet. Lite ovanligt men han blir så fin när han är så ridbar. Kom igenom banan, dock (klantig som jag är) så glömde jag andra galoppen och vände upp och hälsade istället. Haha. Fick -2 på det. Slutade på 66,97% & 221p. Är så himla stolt över bästa SEGRAR HÄSTEN Zidane ♥

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2012-04-23 00:04:03

Grattis! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela